Q
Favorite City Pub

GREAT FOOD AND

AMAZING BEER

For the love of beer…

I början av 90-talet definerade britterna en gastropub där manbehöll sitt traditionella pubkoncept med att servera ett vari-erande sortiment av öl samtidigt som man specialiserat sig påmat med hög kvalité. Vi på Beerista har tagit det yttligare ennivå.

Cheers!For the love of beer…I början av 90-talet definerade britterna en gastropub där manbehöll sitt traditionella pubkoncept med att servera ett vari-erande sortiment av öl samtidigt som man specialiserat sig påmat med hög kvalité. Vi på Beerista har tagit det yttligare ennivå.Beerista upprätthåller gastropubens härkomst med en ambi-ence utöver det traditionella. Med lokaler som ger en rustik &industriell känsla, med inslag av lyx, har vi gjort det ytterstaför att ni skall trivas och få en oförglömlig upplevelse i ensober miljö

Här tappas det upp ett stort utbud av fatöl. Allt från sven-ska mikrobryggerier till internationella varumärken, med ettännu större utbud av flasköl från hela världen. Utöver detbreda ölsortimentet fokuserar vi på en välsammansatt mat-meny som består av rätter inspirerade från flera olika delarav världen, allt för att ge er en kulinarisk mat- & dryckesup-plevelse.Så slappna av och luta er bakåt.

Vi önskar er hjärtligt välkomna!

👋 Vi söker personal (Klicka här)

Lovely happy clients+

Craft beer products

Quis games

Magical moments

Favorite gastropub food

MENY

Vår mat håller hög standard och är en central del i vårt koncept. Vi fokuserar på lokalt producerad mat. I vår meny hittar ni klassiska gastropubrätter som högrevsburgare, pizza och mycket annat.
Vi har såklart även vegetariska och veganska rätter på menyn.

Favorite gastropub beer place

ÖLBAR I GÖTEBORG

VÅRA ÖL

Göteborg är en riktigt bra ölstad och dess ölbarer är värda att besöka. Men var ska man gå om man vill hitta den bästa ölen på den bästa ölkrogen?
Vi på Beerista har en stor kärlek till öl! 

 

Beerista Gastropub är den perfekta platsen för alla ölälskare. Med ett brett utbud av öl från både inhemska mikrobryggerier och internationella varumärken, finns det alltid något nytt och spännande att upptäcka på Beerista.

Vi på Beerista är passionerade när det kommer till öl, och det märks i vårt noggrant utvalda sortiment. Vi erbjuder allt från ljusa lager till kraftfulla stouts och sura ale. Och om du vill prova på något nytt, så har vi alltid nya spännande öl att erbjuda.

Men det är inte bara ölet som gör Beerista till en av Göteborgs bästa gastrobarer. Vi lägger lika stor vikt vid maten som serveras, och vår meny är fylld med läckra gastropub-rätter. Vårt kök serverar allt från saftiga burgare till fräscha sallader, och vi har självklart vegetariska och veganska alternativ tillgängliga också.

Så varför ska du besöka Beerista Gastropup? Förutom vårt fantastiska ölutbud och läckra mat, så är atmosfären helt unik. Vi har skapat en avslappnad och inbjudande miljö, där du kan koppla av med vänner och familj. Vår personal är vänlig och hjälpsam och kan alltid hjälpa dig att hitta den perfekta ölen som passar din smak.

Så, om du vill uppleva en riktig ölkultur på en av de mest populära gastrobarerna i Göteborg, är Beerista den perfekta platsen för dig. Besök oss idag och upptäck vårt fantastiska ölutbud och läckra mat!

 

Presentkort

Ge bort en ätbar present till någon du tycker om.

Till Beerista är alla välkomna för att njuta av öl, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Ni Swishar valfritt belopp till Nr 1233736501 – därefter skickar ni mail till info@beerista.se gällande betalningen så återkopplar vi med ett presentkort.

People love drinking here

They say

Mycket trevliga och goda öl att välja på och personalen var toppen 👍🍺

Jörgen Hägglund

People love drinking here

Hours of Operation

MON – THUR
4:00pm (16.00) – Late

FRI
2:00pm (14:00) – Late

SAT
12:00pm – 01.00

SUN
03:00pm (15:00) – 00.00

Join our team

JObb

Hej 👋

Vi är alltid på jakt efter nya stjärnor till vårt fantastiska team i både kök, bar och servis. Har du några års erfarenhet av branschen och känner att du vill fortsätta utvecklas i det du gör tillsammans med lika hungriga kollegor så mailar du ditt CV och några korta rader om dig själv till info@beerista.se så hör vi av oss.🍻

Welcome

BESÖK GÄRNA VÅRA ANDRA gastropubar

5

Beersita friggagatan 9